SAKARYA / ARİFİYE - Arifiye Halk Eğitimi Merkezi

Ahmet ÖZER - MÜDÜR

1959 yılında Bayburt ili Kitre köyünde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Erzincan’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine bölümünden1985 yılında mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve denetimi bölümünden 2006 yılında tezli olarak yüksek lisansını tamamladı. 1985 yılında Sapanca Endüstri Meslek Lisesinde görev başladı. Aynı okulda 1987 yılında Müdür Yardımcısı,1991 yılında Müdür Başyardımcısı ve 1997 yılında Müdür olarak görev yaptı. 2006 yılında İMBK Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı. 2011 yılına kadar bu okuldaki görevini devam etti. 2011 yılında tekrar Sapanca Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı. Buradaki görevine 2014 yılına kadar devam etti.2014 yılında Arifiye Ümit Erdal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı. 2019 yılında Arifiye Halk Eğitimi Merkezine müdür olarak atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuğu vardır.